Bannelinge van Coriolis – Gerben Graddesz Hellinga

bannelinge-van-coriolisBannelinge van Coriolis is een kinderboek voor de wat oudere kinderen. Het is een verhaal wat zich afspeelt in een fantasy wereld, waar de meest vreemde exotische dieren en wezens rondlopen. Het is een spannend en leuk boek en is niet voor niets bekroond met een prijs. U kunt dit ebook downloaden via Smashwords waar u nog veel meer gratis boeken terug kunt vinden, ook al staan de meeste gratis boeken ook al op onze website.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Kazazi is een Osbork, een katachtig wezen van Coriolis. Ze is uitgestoten door haar stam en ze moet nu alleen verder op de gevaarlijke stormplaneet. Maar dan ontmoet ze een vreemd, haarloos en staartloos wezen dat niet met gedachten kan communiceren…

Coriolis, De Stormplaneet verscheen in 1987 en kreeg een eervolle vermelding voor de Vlag en Wimpel en is nu gratis te downloaden.

Titel – Bannelinge van Coriolis
Auteur – Gerben Graddesz Hellinga
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo