De prinses en het meisje van de straat – Nanine Kamp

de-prinses-en-het-meisje-van-de-straatNaast het maken van nieuwe verhalen over de vijf schrijft schrijver Nanine Kamp ook andere boeken. Het boek de prinses en het meisje van de straat is zo’n boek. Het is een spannend kinderboek waarbij Myra samen met de prinses van het ene avontuur in het andere vallen. Een echte aanrader voor uw kind en helemaal gratis via onderstaande download link te downloaden.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Myrra leeft op straat en droomt ervan bij een echt gezin te horen. Als de prinses van haar land met de koets een rondje door haar stad maakt, lukt het het meisje in de koets plaats te nemen. En met haar brutaliteit slaagt ze er zelfs in bij de prinses thuis te komen! En daar blijft het niet bij: Als het paleis ’s nachts door rebellen wordt overvallen, drijft het lot de twee meisjes samen.

De koning en koningin worden gevangen genomen, maar Myrra en de prinses weten te ontsnappen. Met zijn tweeën belanden ze in het bos, maar worden daar door rovers opgepakt. Hoe komen ze weer vrij? En hoe krijgt de prinses ooit haar vader en moeder weer terug? Een ding ontdekt Myrra al snel: Als zij niets doen, doet niemand in het land wat.

..

Titel – De prinses en het meisje van de straat
Auteur – Nanine Kamp
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

1 Reactie
 1. in u boek staat dat er een vervolg van het boek is ( het meisje van de straat als prinses ). maar ik kan het boek nergens vinden.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo