Help pieter is weg – Rob Keyzer

help-pieter-is-wegVeel mensen schrijven boeken vanuit hun creatieve fantasie, andere schrijven over wat ze meegemaakt hebben en vanuit hun hart. Het boek Help Pieter is weg is zo’n boek die geschreven is door auteur Rob Keyzer door zijn ervaring met de vermissing van zijn katten Pieter en later ook Binkie. Het is een boek die gaat over wat je moet doen, en wat voor een hulp je kan krijgen bij zo’n gebeurtenis. Een echte aanrader en ook weer helemaal gratis te downloaden via onderstaande link.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

ls een donderslag bij heldere hemel verdwijnt plotseling de witzwarte kater Pieter. De zoektocht begint hoopvol, maar wordt al snel moeilijker en wanhopiger. Veel mensen denken hem te hebben gezien op verscheidene plekken. Nog geen drie weken later verdwijnt ook de helemaal zwarte pleegkater Bink.  Dit lijkt geen toeval meer. Wat kan je doen als twee dieren zomaar van de aardbodem lijken te zijn verdwenen.

Gelukkig is er veel hulp bij het zoeken, maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt het zoeken steeds hopelozer..

Titel – Help Pieter is weg
Auteur – Rob Keyzer
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo