Neerlands alternatieve boekenweekgeschenk – Martijn Neggers

neerlands-alternatieve-boSommige mensen vinden de boekenweek een leuke actie, andere hebben er wat moeite mee, maar weer andere komen met een leuke tegenactie. Dit boek is zo´n actie van auteur Martijn Neggers, die deze gedichtenbundel helemaal gratis zonder restricties aanbiedt op het internet als ebook. Via onderstaande link kunt u Neerlands alternatieve boekenweekgeschenk gratis downloaden. Veel leesplezier.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Het boekenweekgeschenk is, volgens mij, een cadeau aan jullie, de lezers. Omdat jullie het hele jaar boeken kopen en lezen en wij dat op prijs stellen. Jullie krijgen een cadeautje omdat het fijn is om een cadeautje te geven. Níet om de boekverkoop in de boekenweek te stimuleren.

Daarom, nu: Neerlands alternatieve boekenweekgeschenk. Voor elke lezer gratis op te halen op allerlei websites. Van ons, voor jullie.

In drie steden hebben tweeënveertig dichters de handen ineengeslagen. Veertien in Amsterdam, veertien in Nijmegen en veertien in Tilburg. Daaruit zijn drie sonnettenkransen voortgekomen. Gedichten over gouden tijden en over zwarte bladzijden.

Titel – Neerlands alternatieve boekenweekgeschenk
Auteur – Martijn Neggers
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo