Bezield Licht – Joost van de Goor

gratis te downloaden via de schrijver zijn website!

Op zoek naar mooie gratis boeken welke je digitale boekenplank  zo voor de de vakantie kunnen gaan vullen?. Misschien is het nieuwste boek van Joost van de Goor wel wat voor jou. Met zijn net nieuw uitgebrachte gratis boek Bezield licht heeft Joost van de Goor namelijk weer een nieuw boek uitgebracht. Het is weer een boek waarin hij op zoek gaat naar een diepere betekenis welke je deze keer meeneemt naar diverse speelfilms. Elke film die hij in Bezield licht aanhaalt heeft namelijk meer verhaal dan je in eerst instantie misschien bedacht had. De schrijver geeft je hiermee een leuke inkijk op zijn manier om jou mee te nemen in de verhalen van deze films. Zet je echt wel aan het denken op een positieve manier :-)

Ik ben benieuwd wat jullie van het boek vinden, dus laat maar eens weten! De download link vind je weer onderaan dit bericht en geeft je weer lekker veel gratis leesplezier!

Een korte omschrijving:

Bezield Licht is een bundel beschouwende essays over films. De twaalf speelfilms die hierin worden besproken, bevatten meerdere scènes en verhaallijnen die een besef van het onzichtbare achter de zichtbare realiteit oproepen. Het zijn verhalen met subtiele (en soms minder subtiele) verwijzingen naar een transcendente werkelijkheid, een werkelijkheid die in religieuze tradities meestal ‘God’ wordt genoemd.

De besproken films zijn: Shadowlands, When We Last Spoke, Amish Grace, Bright Star, The Valley of Light, The Choice, I Still Believe, The Trip to Bountiful, A Walk to Remember, Heaven is for Real, Living, en American Beauty.

Enerzijds vertellen deze films bijzonder mooie, ontroerende, en soms komische verhalen over ons fysieke leven op deze planeet – en anderzijds kijken ze met een open blik naar het domein van de geest. In deze twaalf essays probeert de auteur beide perspectieven in hun onderlinge samenhang te zien, als twee zijden van dezelfde medaille.

Titel – Bezield Licht
Auteur – Joost van de Goor
Verschijningsjaar – 2023

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Bezield Licht op Joost van de Goor zijn eigen website

Bezield Licht – Joost van de Goor
Bezield Licht – Joost van de Goor
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo