Black Friday 2021Black Friday 2021

Super Granny 5 – Verwaaid – Megan Havervlok

weer helemaal gratis als ebook te downloaden!

Alweer het 5e deel van de boekenserie Super Granny is recent verschenen. Megan Havervlok heeft er zin in :-). Het 5e deel Super Granny heeft als titel Verwaaid gekregen en beschrijft weer diverse avonturen van de Super oma en haar kleinkind Megan. Natuurlijk weer helemaal gratis als ebook te downloaden. Heerlijk zo voor de zomervakantie als je zin hebt in een leuke boekenserie. Via onze website vind je alle 5 de delen terug van Super Granny en geeft jou veel leesplezier. Ook ideaal als voorleesboek te gebruiken. Met diverse verhalen/avonturen kan je zo elke avond weer een nieuw verhaal lezen en je lekker laten lachen. Download nu helemaal gratis via onderstaande downloadlink dit ebook via het boekenplatform van Smashwords.

Ben je benieuwd welke avonturen deze 2 gaan beleven in het 4e deel, download het boek nu helemaal gratis via onderstaande download link. Ben je nog helemaal niet bekend met deze kinderboeken? Begin dan bij het begin is mijn advies, want nu zijn Super Granny 1, Super Granny 2 en Super Granny 3 ook nog helemaal gratis als ebook te downloaden en eenvoudig op de tablet, smartphone of ereader te lezen.

Een korte omschrijving:

Zoek zelf maar in het woordenboek: Verwaaid staat er niet in. Superhelden maken namelijk hun eigen regels en verzinnen hun eigen woorden. In dit vijfde Super Granny boek, vol spannende, grappige avonturen, komen Megan en Granny heel wat moeilijke woorden tegen. Maar als je elke dag iets nieuws leert, dan kijk je daar niet tegenop; dan kijk je er naar uit.
Megan is de populairste schrijfster ter wereld van gratis Nederlandstalige kinderboeken. Dat wordt je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je flink wat avonturen voor beleven en bergen belangrijke zaken oplossen. Megan en Granny bellen met presidenten en smoren een pittige oorlog, ze bakken pannenkoeken en cake, de bonte was heeft net zo weinig geheimen voor hen als het ruime sop, en het hoogtepunt is het laatste avontuur, naar het Dak van de Wereld, waar… Verwaaid! Lees het lekker zelf.

Titel – Super Granny 5 – Verwaaid
Auteur – Megan Havervlok
Verschijningsjaar – 2023

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het 5e deel van de boekenserie Super Granny nu eenvoudig via Smashwords

Super Granny 5 – Verwaaid – Megan Havervlok
Super Granny 5 – Verwaaid – Megan Havervlok
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo