Boekenweek 2013 – Gouden tijden zwarte bladzijden

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

gouden-tijden-zwarte-bladzijdenDe boekenweek 2013 is nu nog in volle gang met de daarbij behorende acties en aanbiedingen, en het boek Gouden tijden zwarte bladzijden is een van deze acties. Het is een gratis ebook met de beste verhalen en gedichten die ingezonden zijn voor de schrijfwedstrijd die Literair werk had uitgeschreven. Er zitten hele leuke verhalen bij, en wieweet komen we een van de schrijvers binnenkort ook eens tegen als zelfstandig auteur.

U kunt dit boek downloaden via onderstaande download link, tevens kunt u hier ook nog andere verhalen terugvinden van schrijfwedstrijden uit het verleden.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Met het winnende verhaal van de schrijfwedstrijd Gouden Tijden, Zwarte Bladzijden ‘De Kleine Prins, een oude kattenbak en afgebladderde nagellak’ van Ramon Martensen. Daarnaast werk van Gerard Scharn, Marco van Houwelingen, Dominique De Groen, Bob Vanden Broeck, Eleanor Dachr, Ineke Fritz, Hadeke, Marcel de Laat, Emile den Tex, Eugene Ammann, Christa Blokhuis, Eddie Ram, Bart van Eck en Esa Denaux.

Titel – Gouden tijden zwarte bladzijden
Auteur – Diverse
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo