Het gepekelde lijk – Anneke Kruit

het-gepekelde-lijkAlweer een thriller die u gratis kunt downloaden via onze website, namelijk het boek Het gepekelde lijk van Anneke Kruit. Het is een spannende thriller die zich afspeelt in de provincie Friesland, waarbij uiteindelijk een spannende zoektoch zich afspeelt naar de praktijken van Peer Adema. Maar is alles wel wat het lijkt te zijn?? Een leuke aanrader voor u als trouwe thriller lezer, en dit weer helemaal gratis. Veel leesplezier.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Sinds zijn scheiding staat Peer Adema, gerespecteerd dierenarts in de Friese havenstad Harlingen, er alleen voor. Als hij door de slechte economische situatie in Nederland zijn inkomsten ziet dalen, wordt Peer gedwongen actie te ondernemen. Daarbij laat hij zich verleiden tot experimenten die, als ze bekend zouden worden, het einde van zijn praktijk kunnen betekenen. Zijn trouwe viervoeter Femke sleurt hem door zijn perioden van eenzaamheid heen, hoewel de hond vaak meer last dan plezier oplevert.

Dan, op 2 februari 2006, wordt Harlingen opgeschrikt door de vondst van een lijk in een berg strooizout bij de zoutfabriek. Is het een ongeluk of gaat het om moord? Wanneer journalist Tjalle de Vries in de krant verslag doet van deze ontdekking, raakt hij persoonlijk betrokken bij het politieonderzoek. Welke rol speelt dierenarts Adema, wie zijn te vertrouwen, wie niet? Zal Tjalle vinden wat hij zoekt? Een verhaal dat een geheel andere kijk op het anders zo rustige Harlingen geeft.

Titel – Het gepekelde lijk
Auteur – Anneke Kruit
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo