Afvallen met hardlopen

afvallen-met-hardlopenEen handig boek voor degene die op een gezonde manier wilt afvallen en tegelijk aan sport wil doen is het boek afvallen met hardlopen. Het is een gratis boek welke vol staat met tips hoe je d.m.v. een goedkope en gezonde sport goed resultaat kan boeken, maar dan wel op een gezonde manier. Veel mensen denken namelijk dat je door alleen maar te gaan hardlopen al goed bezig bent, maar niets is minder waar als je deze ebook leest. Daarom als u lekker in ons Nederlands zomer zonnetje met deze sport wilt gaan beginnen dan is dit een leuke aanrader.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Ja, hardlopen zorgt er inderdaad voor dat je makkelijker kunt afvallen! Maar er zijn wel een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden om niet gedemotiveerd te raken of door blessures moet opgeven!.

Dit zou je de ‘spelregels’ van het hardlopen kunnen noemen. Wanneer je deze belangrijkste ‘spelregels’ kent en toepast, dan krijg je vanzelf plezier in het lopen, met als bijkomend resultaat gewichtsverlies! In dit All4Running eBook onthult sportdiëtist Annet Brons deze regels en maakt ze een einde aan enkele hardnekkige mythen en fabels….

Titel – Afvallen met hardlopen
Auteur – all4running.nl
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo