Black Friday 2021Black Friday 2021

Boekenweek 2014

gratis-roman-boeken-downloadenHet is inderdaad nog ver weg, maar langzamerhand beginnen de nieuwsberichten over boekenweek 2014 binnen te komen, en vandaag is bekend geworden wie de schrijver wordt van het boekenweek geschenk. Jelle Brandt Corstius gaat degene worden die het boek gaat schrijven, en zoals al bekend was zal het onderwerp over reizen gaan. Ondertussen ergens anders is de officiële leus die de nieuwe boekenweek gaat krijgen, en wij zijn benieuwd wat hij van het boekenweek geschenk gaat maken. Hieronder het nieuwsbericht van de website boekenweek.nl

Jelle Brandt Corstius schrijft het Boekenweekessay 2014. Brandt Corstius (1978) werkt als reisjournalist en programmamaker en is bekend om zijn levendige en geestige reisverhalen. De Boekenweek 2014 draait om reizen en heeft als motto Ondertussen ergens anders. De 79e Boekenweek vindt plaats van zaterdag 8 t/m zondag 16 maart.

Jelle Brandt Corstius studeerde geschiedenis en journalistiek. Vanaf 2005 woonde en werkte hij enkele jaren als correspondent voor onder andere Trouw en De Standaard in Rusland. In 2008 debuteerde hij met de bundel reisverhalen Rusland voor gevorderden (Prometheus). In 2009 volgden Kleine landjes. Berichten uit de Kaukasus en een jaar later Van Moskou tot Medan. Vorig jaar verscheen de bestseller Universele reisgids voor moeilijke landen. Voor de VPRO maakte hij de televisieseries Van Moskou tot Magadan, Van Moskou tot Moermansk en Van Bihar tot Bangalore. In 2010 en 2011 presenteerde Brandt Corstius Zomergasten.

Bron: Boekenweek.nl

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo