Black Friday 2021Black Friday 2021

Spin wil voetballen – Angelina van Kemenade

spin-wil-voetballen

Bij deze een net nieuw uitgekomen kinderboek van schrijfster Angelina van Kemenade, die met het kinderboek Spin wil voetballen een leuk boek heeft gemaakt. Het is een typisch kinderboekje met veel mooie plaatjes, duidelijke teksten en een leuk verhaal. Het boek is prima op een tablet en/of e-reader te lezen zodat u uw kind ’s avonds weer eens een nieuw verhaaltje kan vertellen, en het boek is ook nog helemaal gratis te downloaden via Smashwords.

Benieuwd? Ga dan naar de download link onderaan deze pagina om het boek zelf eens te downloaden en te bekijken, het boek is online te lezen of te downloaden als Epub en/of PDF.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Spin wil voetballen, maar zijn vriendjes vinden hem te klein. Dat vindt Spin niet leuk. Maar dan zijn Muis en Mus hun bal kwijt en is Spin de enige die ze kan helpen.

Spin wil voetballen is een prentenboek voor kinderen tussen twee en vijf jaar. De vrolijke illustraties maken het boek niet alleen leuk om te lezen, maar ook om naar te kijken. Als Spin kinderen ziet voetballen wil hij dit ook. Hij gaat naar zijn vrienden Mus en Muis, maar zij willen niet met hem voetballen. Ze vinden hem te klein. Dan raken Muis en Mus hun bal kwijt. Alleen Spin kan ze helpen….

Titel – Spin wil voetballen
Auteur – Angelina van Kemenade
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo