Zonnige perioden – Hans Vervoort

zonnige-perioden

Hans Vervoort is een schrijver die in het verleden diverse boeken in de boekhandel had liggen waaronder het boek zonnige periode. Aangezien deze boeken nu al een aantal jaren oud zijn heeft hij besloten om deze voortaan gratis als digitaal boek aan te bieden, onze dank is hiervoor groot!

Het boek Zonnige perioden is een typisch proza boek welke gaat over de hoofdpersoon Hans die via via een oude liefde wil gaan opsporen om eens een keer zijn oude passieve ik te overwinnen. Een echt leuk boek om eens te lezen en ook weer helemaal gratis te downloaden via onderstaande download link.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

De drukbezette bladenuitgever Hans Westerlo ontvangt een ansichtkaart uit Florida van zijn oude schoolvriend Peter. Peter is op zoek naar Lilian, het meisje op wie ze allebei verliefd waren, meer dan vijfendertig jaar geleden, tijdens hun HBS-tijd in Soerabaja. Heel het onvervulde verlangen van Hans’ jeugd komt in alle hevigheid boven: hij besluit zich te onttrekken aan zijn zakelijke beslommeringen om het geluk ditmaal af te dwingen. Dat was alleen nooit zijn sterke kant…

‘Het leven is zinloos, maar verder kun je er alles van maken.’ Deze uitspraak uit de mond van een van zijn roman-figuren is typerend voor het werk van Hans Vervoort. Zijn helden banen zich met opgewekt pessimisme een weg door het leven van alledag, en de beschrijving daarvan levert een unieke – en uiterst leesbare – combinatie op van relativerende humor..

Titel – Zonnige perioden
Auteur – Hans Vervoort
Verschijningsjaar – 1994

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

1 Reactie
 1. Ik vond het een leuk boek om te lezen.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo