De derde persoon – René Appel

De derde persoonTitel – De derde persoon
Auteur – René Appel
Omschrijving – Magda heeft een tijdje een verhouding gehad met Freek. Hij blijft volhouden dat ze voor elkaar bestemd zijn, ook al gelooft zij daar absoluut niet in. Freek is er altijd. Hij belt haar, staat voor haar deur en komt langs op haar werk. Hij achtervolgt haar op de fiets. Net als Magda lijkt te bezwijken onder de druk van haar stalker krijgt ze steun van de aardige Cees. Maar is die hulp wel zo onbaatzuchtig? De derde persoon is het spannende verhaal van een vrouw wiens leven op een boze droom lijkt. En als ze daaruit wakker wordt begint de echte nachtmerrie pas.

Helaas is het boek De derde persoon niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Naast onze Thriller & Spanning boeken die u voordelig kunt aanschaffen hebben we natuurlijk ook diverse thriller boeken gratis te downloaden, maar zeker als u de wat meer uitgebreide boeken wilt lezen dan kom je toch snel op betaalde boeken uit.

Daarom is het alleen maar handig om deze voortaan te downloaden, want dit scheelt vele euro’s ten opzichte van de papieren variant, en u heeft het met 2 minuten op uw e-reader, tablet en/of pc staan.

Prijs – 7.99
Download linkDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo