Zinderende liefde – Lynne Graham

zinderende-liefdeBij deze een typisch vrouwenboek in de Harlequin bouquet serie welke helemaal gratis als ebook verkrijgbaar is, namelijk het boek zinderende liefde. Harlequin biedt haar vaste lezers, maar ook de nieuwe lezer een x aantal ebooks gratis aan welke u in zowel PDF als Epub kunt downloaden, voor meer informatie klik op onderstaande download link.

Het boek van schrijver Lynne Graham is een typische Bouquet serie met veel liefde, drama en gelukkig ook romantiek. Het boek houdt je de hele tijd geboeid omdat het einde niet zeker is, er wordt namelijk veel bedacht om de liefde te krijgen zoals het hoofdpersonage graag wilt, maar al zijn plannen lopen toch iets anders zeker als de echte liefde om de hoek komt kijken. Kortom een echte aanrader om eens te lezen, wij als gratis boeken downloaden wensen u veel leesplezier met dit gratis ebookje van Harlequin en zijn zoals gewoonlijk benieuwd wat u ervan vond.

Een korte omschrijving:

 Angelo Riccardi wil niets liever dan zich wreken op Donald Hamilton, de man die de dood van zijn moeder op zijn geweten heeft. Als Gwenna Hamilton bij hem om genade voor haar vader komt smeken, ziet hij een kans om zijn wraak nog zoeter te maken. Hij zal Donald met rust laten… als Gwenna zijn maîtresse wordt!

Tot zijn verrassing stemt ze in met zijn duivelse plan, dat echter anders uitpakt dan hij had verwacht. Want al in de eerste nacht maakt zijn wraakzucht plaats voor hartstocht en beseft hij dat liefde nog veel zoeter smaakt. Alleen gelooft Gwenna natuurlijk niets van zijn ommezwaai…

Titel – Zinderende liefde
Auteur – Lynne Graham
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

4 Opmerkingen
 1. Bedankt voor het delen.

 2. Kan nog niet reageren heb nog niets van jullie gelezen

 3. Wil deze graag lezen. De schrijfster staat bekend om haar goede verhalen

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo