Black Friday 2021Black Friday 2021

De bankiersvrouw – Wendy Schuchmann

de-bankiersvrouwNa het boek vreemde vogel hebben we bij deze nog een gratis ebook van schrijfster Wendy Schuchmann, namelijk het boek de bankiersvrouw. Voor degene die haar andere boek hebben gelezen een waarschuwing, dit is een heel ander genre. De bankiersvrouw is namelijk een spannend boek en kan zeker in de categorie Thriller geplaatst worden.

Met dit boek heeft Wendy recent de top 20 gehaald van de schrijfwedstrijd van uitgever PAMAC en dat wil wel wat zeggen, haar werk is toen ook gepubliceerd in de verhalenbundel samen met de andere 19 verhalen die de top 20 gehaald hadden en nu heeft Wendy besloten om haar verhaal ook op Smashwords te publiceren en dat helemaal gratis! Dat juichen wij als gratis boeken downloaden natuurlijk alleen maar toe, dus vandaar dat we haar verhaal nu ook als aanrader ertussen hebben staan, en niet alleen daarom maar het is ook gewoon een spannende thriller die zeker de moeite waard is om te lezen, dus bij deze veel leesplezier toegewenst. Ohwja de download link staat zoals u gewend bent onderaan deze pagina.

Een korte omschrijving:

Eline heeft een afschuwelijk jaar achter de rug. Haar man Frederick is vermoord door de Dood Alle Bankiers Alliantie en zij weet niet meer hoe ze zonder hem verder moet. Eenzaam en depressief vertrekt ze naar Salou, in de hoop dat deze meer optimistische omgeving het leven in haar terug kan brengen. Het onmogelijke gebeurt: ze ontmoet de zorgzame Erwin, die de oplossing lijkt voor al haar ellende. Hij troost haar, biedt haar veiligheid, en belooft haar eeuwige trouw. Maar is Erwin wel wie hij zegt te zijn? En welke rol speelt de opdringerige Lisette?

‘De bankiersvrouw’ is een van de twintig winnende verhalen van de schrijfwedstrijd Verliefd, verloofd… vermoord van uitgeverij PAMAC. Oktober 2013 verscheen ‘De bankiersvrouw’ in de wedstrijdbundel, die dezelfde naam draagt als de schrijfwedstrijd. Omdat ik vanaf drie maanden na de publicatiedatum mijn verhaal elders mag publiceren, heb ik ervoor gekozen het als ebook aan te bieden via Smashwords.

Titel – de bankiersvrouw
Auteur – Wendy Schuchmann
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo