Op zoek naar jou – Jennifer Probst

op-zoek-naar-jouEen leuk verrassend boek is het boek Op zoek naar jou welke je kan vergelijken met de andere hitseries van de laatste jaren als 50 tinten grijs en Muren van glas. Het is het eerste deel van schrijfster Jennifer Probst welke gaat over het leven van Kate. Kate is een single vrouw die na diverse relaties niet meer in de liefde geloofd, alleen ze heeft wel een talent welke ervoor zorgt dat ze andere mensen kan koppelen aan de juiste man/vrouw. Hier heeft ze een lucratieve business in gevonden door het oprichten van een matchmakingbedrijfje luisterend naar de naam Kinnection samen met haar vriendinnen.

Alleen dan komt ze voor de uitdaging om de liefde te zoeken voor een man die niet in hun concept gelooft, en eigenlijk het bedrijfje wat ze opgebouwd hebben ten gronde wil richten, maar of dat gaat lukken…

Met het boek Op zoek naar jou heeft u weer een mooi boek in de boekencollectie liggen welke zeker weer voor veel vermaak en leesplezier zorgt, helaas is het boek niet gratis te downloaden, maar wel heel voordelig te downloaden via een van onze partners. Scroll snel naar onderen, want op het moment van schrijven is hij nog geen 5,- en ondanks dat deze niet gratis is, wel heel voordelig.

Een korte omschrijving:

Kate gelooft helemaal niet meer in de liefde. Althans, voor zichzelf. Wel bezit ze een uniek talent om aan te voelen of er een vonk kan overslaan tussen ánderen. Met haar twee beste vriendinnen start ze een matchmakingbedrijfje, Kinnection, om mensen te helpen hun ware liefde te vinden.

Als de aantrekkelijke Slade hun zaak binnenstormt en hen beschuldigt van oplichting en het verkopen van gebakken lucht, is Kate vastbesloten zich niet te laten kennen. Om Kinnection te ontmaskeren geeft Slade haar opdracht om voor hem de ware te vinden. Dat zal haar toch niet lukken, denkt hij….

Titel – Op zoek naar jou
Auteur – Jennifer Probst
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – 4,99

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo