Black Friday 2021Black Friday 2021

Brain Gain – Rosa Miller

brain-gainEen boek welke op het moment van schrijven nog geschreven wordt klinkt dat interessant? Wij vinden van wel en daarom bij deze delen we dit met u. Het gaat om het boek Brain Gain van schrijfster Rosa Miller. Ze schrijft dit boek as we speak en elke x periode zet ze weer een nieuw hoofdstuk online op haar website, waardoor je als lezer net zoals bij het bekijken van een televisie serie met spanning op het vervolg zit te wachten.

Wij vinden dit een super leuk initiatief en juichen dit toe, zeker ook omdat ze deze gratis d.m.v. haar website aanbiedt. Helaas is haar boek op het moment van schrijven niet verkrijgbaar in het epub formaat, maar we hopen dat op het einde van het verhaal alle hoofdstukken al dan niet gebundeld in 1 boek ook verkrijgbaar wordt in het epub en/of pdf formaat.

Een korte omschrijving:

Daniël, een beïnvloedbare 17-jarige scholier, heeft visioenen van god -een mooie jonge vrouw- die hem zegt dat hij de mensheid kan verlossen uit hun lijden. In het echte leven wordt hij stap voor stap binnengelokt in een groep extremisten die werkt aan een ras van übermenschen.

Daniël wordt een extreme versie van zichzelf en hij zuivert het land van ‘mindere mensen’. Meegesleurd in steeds gruwelijker ontwikkelingen en afgedankt door zijn nieuwe vrienden, komt hij oog in oog te staan met een overweldigende vijand.  .

Titel – Brain Gain
Auteur – Rosa Miller
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo