/, Literatuur/Hoe stil – Harrij Smit

Hoe stil – Harrij Smit

hoe-stilBij deze weer eens een nieuw gratis ebook van schrijver Harrij Smit, het is dit keer geen roman maar een gedichtenbundel en dat is natuurlijk weer eens wat anders. Voor wie zijn vorige boeken gelezen heeft is het waarschijnlijk niet zo een verrassing dat Harrij ook gedichten schrijft, en als je naar de onderwerpen kijkt van de gedichten komen die ook heel dicht in de buurt van zijn 2 romans. Waar u normaal gesproken misschien niet zomaar een gedichtenbundel zou gaan lezen, willen we u deze toch aanraden om eens te lezen, en het is helemaal gratis dus een miskoop heeft u hier niet aan.

Over helemaal gratis gesproken, in eerdere berichtgeving was duidelijk geworden dan Harrij Smit voor zijn romans een kleine vergoeding wou hebben, dit is inmiddels niet meer van toepassing omdat hij toch besloten heeft om zijn romans weer gratis aan te bieden via zijn website. Dus heeft u de romans Losgelaten en Liefde is loslaten nog niet gelezen? Neem dan snel een kijkje via onderstaande download link om deze boeken gratis te downloaden!

Een korte omschrijving:

Een aantal gedichten van Harrij Smit, auteur van twee e-boeken over openheid en eerlijkheid in monogame en andere relaties. Beide romans zijn eveneens op woordstroom.nl te downloaden. Meer bijzonderheden op harrijsmit.nl

Titel – hoe stil
Auteur – Harrij Smit
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

Door |2014-04-09T15:07:28+00:00april 9th, 2014|Aanraders, Literatuur|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie