Black Friday 2021Black Friday 2021

De kriooltjes en de toverharp – Xavier Mares

de-kriooltjes-en-de-toverharp

Bij deze het boek de kriooltjes en de toverharp welke geschreven is door Xavier Mares helemaal gratis. Hij biedt dit boek ter ere van de jeugdboekenweek helemaal gratis aan zowel via Itunes als via zijn website. Wat wel leuk is om te weten is dat zijn ebook een van de eerste Belgische ebooks was in de Itunes store van Apple, en hier scoort zijn boek nog steeds hoge ogen in de toplijsten van Apple.

De kriooltjes en de toverharp is een leuk kinderboek waarbij kinderen geprikkeld worden om hun fantasie te gebruiken bij het verhaal. Er staan wel illustratie bij die mooi vormgegeven zijn, maar het leukste van het verhaal is dat je er diverse scenario’s bij kan bedenken hoe dat er uit zal zien. Het is een voorleesboek voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, en zodra uw kind zelf kan lezen dan is dit ook een leuk boek om te laten lezen.

Kortom een echte aanrader om eens te lezen of aan uw kind te geven, zeker nu het boek gratis verkrijgbaar is via onderstaande download link, of natuurlijk via Itunes. Hiervoor kunt u hiernaast de boekenzoeker gebruiken van Itunes. Via onderstaande link heeft u keuze om het boek als PDF of als Epub bestand te krijgen. Veel leesplezier toegewenst en wij zijn wel benieuwd wat u ervan vond.

Een korte omschrijving:

 De Kriooltjes en de Toverharp, een interactief spannend verhaal waarbij je meegenomen wordt in een nieuw sprookjesverhaal met heksen, tovenaars en een echte prinses.

In het land van Ooidonk, leven nog steeds de Kriooltjes, de gevleugelde helden die de prinses van Ooidonk en alle kinderen van het dorp redden uit de handen van Tovenaar Triffonix.

Met tekeningen en veel echte foto’s..

Titel – De kriooltjes en de toverharp
Auteur – Xavier Mares
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo