Black Friday 2021Black Friday 2021

Bunker – Marino Vusselbrant

bunker

Een keer weer een echt goed leesboek in de categorie thriller, want dat is alweer een tijd geleden. Het boek waar het om gaat is namelijk Bunker van schrijver Marino Vusselbrant en normaal gesproken is dit boek niet gratis verkrijgbaar. Maar op het moment van schrijven dus wel via de website van boekboek.

Het is een boek welke nog vrij rustig en standaard begint, maar voordat u denkt dat het niets word begint er langzaam een spanning in te komen en hierdoor blijf je toch lezen wat uiteindelijk dan ook een leuk boek is. Wij zijn zeker benieuwd wat u ervan vind, dus ik zou zeggen scroll naar beneden voor de download link, download dit gratis boek, zet hem op uw e reader, smartphone en/of tablet en begin met lezen. Want zeker nu langzaamaan de lente echt begint dus de zomer ook komende is, is het handig om nu alvast een leuke boekencollectie te verzamelen voor lekker in de zon een boekje lezen, en dit boek zou zomaar eens een leuke aanvulling voor u kunnen zijn.

Een korte omschrijving:

 In de elektrozaak van Verdoot moet het personeel op eieren lopen: ze worden nauwlettend in de gaten gehouden door een bemoeizieke zaakvoerder en echtgenote. Als een jonge werknemer stapelverliefd wordt op de dochter krijgt hij als arme luis de wind van voren. Maar de jongeling weet raad: hij wendt zich tot een man die van hem een rijk man kan maken, via het lottospel.

Vanaf dat moment ontpopt zich een spannende thriller.

Titel – Bunker
Auteur – Marino Vusselbrant
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

1 Reactie
 1. Klinkt goed…. pak ik ook mee

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo