De allerliefste wens van beer

de-allerliefste-wens-van-beerBij deze weer eens een leuk gratis voorlees boekje welke gratis te downloaden is, namelijk het boek de allerliefste wens van beer. Het is een boek die door uitgever books2download gratis ter beschikking is gesteld en alleen via Itunes te downloaden is. Dit betekend niet dat u hem niet op uw e-reader kunt downloaden, want via uw pc krijgt u hem alsnog op uw e reader.

Het is een leuk gratis kinderverhaaltje welke u als ebook kunt downloaden (dus in het epub formaat) en waarmee u uw kind kunt trakteren op een echt leuk verhaal. Wij vonden het leuk vormgegeven en het verhaaltje was ook wel leuk om te lezen/horen. Dus probeer hem eens uit zou ik zeggen en laat ons weten wat u hiervan vond. Veel leesplezier!

Een korte omschrijving:

 Beer en Bever zien elkaar elke dag. Beer houdt van lekker eten en lang slapen. Bever houdt van actie! Hij doet graag een wedstrijdje, klimt in een boom of bouwt een hut. In “De allerliefste wens van Beer” maakt Beer zich zorgen over zijn verjaardag. Weet Bever wel wat hij graag wil hebben?

In dit gratis e-boek kunt u één van de verhaaltjes uit de voorleesbundel Beer en Bever lezen. Daarin staan achttien knusse voorleesverhalen over de vriendschap tussen Beer en Bever. Ideaal om voor te lezen voor het slapengaan: met humor en soms een beetje filosofisch…

Titel – De allerliefste wens van beer
Auteur – ebooks2download
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo