Black Friday 2021Black Friday 2021

Vreemde vogel – Mijn leven met Asperger

vreemde-vogelLeven met Asperger hoe is dit nu eigenlijk en hoe ervaart iemand die dit heeft? In het boek Vreemde vogel – Mijn leven met Asperger gaat Wendy Schuchmann hier wat dieper op in over deze vorm van autisme. Het is eigenlijk een verzameling van diverse columns die Wendy geschreven heeft over haar leven met Asperger en met wat voor onbegrip en stempels je krijgt als je deze vorm van Autisme hebt.

Eigenlijk is het boek “Vreemde vogel” dus een mooie verzameling geworden van divers uiteenlopende verhalen, en het is ook zeker een aanrader om het boek eens te lezen. U kunt deze helemaal gratis downloaden als ebook via onderstaande download link, en het gratis boek is verkrijgbaar in alle populaire formaten waaronder het epub en PDF formaat.

Een korte omschrijving:

 Leven met Asperger: wat houdt dat nu precies in? Algemene uitspraken zijn onmogelijk, maar specifieke verhalen over mijn eigen wederwaardigheden zet ik graag op het beeldscherm. Schrijven is mijn leven, dus laat ik dan ook maar direct schrijven over mijn leven. Medelijden wil ik niet; leesplezier en leerplezier gun ik jullie van harte.

Vreemde vogel. Een aparte titel die volledig passend is voor een leven dat apart genoemd kan worden. Het is het etiket dat ik mezelf altijd heb opgeplakt en het is nog het meest vriendelijke van de etiketten die anderen mij altijd hebben opgeplakt. Achtentwintig jaar onbegrip heeft uiteindelijk geleid tot begrip en de diagnose Asperger. Opluchting over deze ontdekking ging en gaat samen met woede over de uiterst onprofessionele aanpak van de zogenaamde professionals die ik in het verleden heb geconsulteerd.

Titel – Vreemde vogel – Leven met Asperger
Auteur – Wendy Schuchmann
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo