Het boek What the Hack van Maria Genova is alweer een tijdje oud, maar nog steeds heel actueel. Het gaat over een tiener die gehackt word en waarbij heel zijn leven op de kop gezet word. Hij laat dit er echter niet bij zitten en gaat vol de strijd aan met deze hacker wat resulteert in een leuk en zeer boeiend boek. Tegenwoordig lees je bijna elke dag wel verhalen over hackers, bedrijven die gechanteerd worden en wraakporno met gestolen foto’s d.m.v. hacks. Met het gratis boek What the Hack word je op een boeiende manier meegenomen. Echt een hele leuke aanrader om eens te lezen.

What the Hack is oorspronkelijk geschreven voor jongeren om hun bewust te laten zijn van de gevaren op het internet. Echter ook voor de meeste volwassenen is dit een leuk en vooral ook leerzaam boek. Je kan deze nu via onderstaande link gratis downloaden van de website van Maria Genova.

Wat doe je als jouw telefoon of laptop gehackt wordt en alles wordt gewist? André is heel verbaasd en geschrokken als dit hem overkomt. Hij besluit de strijd aan te gaan tegen de cybercriminelen. Hij bedenkt een game en het anti-hack platform Hackshield, waarmee hij andere jongeren wil waarschuwen. Als DarkHacker13 dit ontdekt, valt hij op allerlei manieren aan. André komt steeds dieper in de problemen. Iemand verstuurt heel nare berichten namens hem en hij wordt zelfs aangehouden door de politie. Ook Sanne, op wie hij stiekem verliefd is, keert zich tegen hem.
Hoe ver durft de onzekere en verlegen André te gaan in zijn strijd tegen deze kwaadaardige hacker als hij weet dat hij alles kan verliezen?

Titel – What the Hack
Auteur – Maria Genova
Verschijningsjaar – 2018

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van What the Hack op de website van Maria Genova