Black Friday 2021Black Friday 2021

Alles onder controle – Susan Mallery

alles-onder-controleEen heerlijk intiem boekje. Dat is wat het gratis ebook van Susan Mallery is. Met het Harlequin boek “Alles onder controle” kan je weer een paar uurtjes vooruit. Nu helemaal gratis te downloaden zolang de actie duurt. Harlequin is de uitgeverij waar je vele soorten ebooks kunt vinden in de categorie Roman(tisch) en intiem. Ter promotie hebben ze regelmatig diverse ebooks welke je gratis kunt downloaden.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden. Voor het downloaden van dit boek kunt u onderstaande link gebruiken (let op iets verder naar onderen scrollen voor het gratis linkje)

Ze moet slagen! Fayrene Hopkins heeft grootse plannen, allemaal te vinden in de schema’s en lijsten die ze in haar werkruimte heeft hangen. Binnen vier jaar wil ze een goedlopend eigen uitzendbureau hebben, al is ze nu nog alleen de baas over zichzelf. Verliefd worden zit uiteraard niet in de planning, daar heeft ze echt geen tijd voor.

Door zijn tijdelijke baan in het plaatsje Fool’s Gold komt ingenieur Ryan Patterson in aanraking met de kleurrijkste mensen. Maar degene die de meeste indruk op hem maakt, is de sprankelende blondine die op een dag het kantoor binnen komt wervelen. Hm, zou het geen goed idee zijn om toch iets langer te blijven?

Titel – Alles onder controle
Auteur – Susan Mallery
Verschijningsjaar – 2015

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Alles onder controle op Harlequin

1 Reactie
 1. Antwoord
  jessy vanbiervliet 03/04/2020 op 21:48

  een mooie boek lezen

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo