Black Friday 2021Black Friday 2021

Ebook 2019 – Waar kan je rekening mee houden?

Het nieuwe jaar is alweer eventjes, dus ik dacht ik laat weer eens wat van mij horen. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de hoeveelheid boeken op de website Gratis Boeken Downloaden al een tijdje stabiel is. Ik krijg af en toe wel meldingen binnen dat de oudere artikelen soms verwijzen naar boeken welke niet meer te downloaden zijn, daarvoor dank!! Ga hiermee door! Verder ga ik in het jaar 2019 weer door waar ik afgelopen jaar mee bezig was. Namelijk nieuwe boeken toevoegen en de huidige website bijhouden.

Sale Januari 2019

Ebook 2019 – Veel nieuwe titels

Voor 2019 komen er naar verwachting weer veel mooie nieuwe titels bij. Als ik de te verwachte lijst op bijv. Bol.com zie dan word 2019 ook weer het jaar met een paar mooie ebooks. Denk hierbij aan titels van Lucinda Riley, het nieuwste boek van Michelle Obama en Helden van Stephen Fry. Ik ga hier lang niet alle nieuwe of te verwachte boeken/ebooks vermelden want dan word het een hele lange lijst. Wat ik hier nog wel wil vermelden is dat ik ook dit jaar de leukste/mooiste titels welke niet gratis zijn toch zal promoten op deze website. Dit vooral ook omdat hiermee de website GratisBoekenDownloaden.net betaald word. Daarnaast is er ondanks het ruime aanbod aan gratis ebooks toch lang niet alles ook echt gratis te downloaden.

Ik krijg wel eens berichten met de vraag of ik bijv. het boek Helden hier ook gratis te download kan zetten als ebook. Dit is natuurlijk niet mogelijk, de auteur bied deze namelijk niet gratis aan. Deze is alleen te koop bij een van de boekhandels of als digitale download op bijv. Bol.com. Wij werken dan ook niet mee met het illegaal verspreiden van de diverse ePub bestanden en willen hier ook niets van weten! Een schrijver wil immers ook brood op de plank en zeker als eBook zijn de prijzen niet bizar hoog te noemen. Vele honderden zo niet duizenden ebooks zijn voor minder dan 5,- te downloaden.

Gratis Boeken downloaden 2019

Zoals gezegd ga ik/we weer veel nieuwe ebooks posten. Gratis boeken downloaden zou geen boeken download/verzamel website zijn zonder nieuwe content toch? De genres focus zal weer lekker verspreid zijn.

Maar……… jij kan mij natuurlijk ook helpen. De kans is groot dat als je deze regel leest dat je echt geïnteresseerd bent in nieuwe ebooks. Ik acht de kans zelfs groot dat jij op het internet ook wel een gratis ebook gevonden hebt welke niet op deze website staat. Daarom mijn verzoek om op Facebook een link te posten naar dit boek!! Daarmee help je de website Gratis Boeken Downloaden heel erg en de medebezoekers hebben extra keuze!!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo