Black Friday 2021Black Friday 2021

Het groot bescheurboek – Wim van Kooten en Kees de Bie

Download nu gratis Het groot bescheurboek van Kees van Kooten en Wim de Bie. Een grappig, leuk en vermakelijke verzameling van de bescheurkalenders. Van 1973 t/m 1986 hebben van Kooten en de Bie namelijk vele teksten, liedjes, gedichten en korte verhalen uitgebracht als scheurkalender blaadje. Met het Groot Bescheurboek is hier een groot boek van gecreëerd wat nog terug te halen was. Lang niet alle blaadjes hebben namelijk de tijd overleefd.

Je kan dit boek als PDF downloaden via DBNL. Leuk om eens door te lezen. De verhalen van van Kooten en de Bie zijn namelijk nog steeds actueel. Sommigen zeggen dan ook dat ze beter konden voorspellen dan diverse trendwatchers en statistiekenbureau’s. Een historisch verhaal wil ik dit nog niet noemen, maar toch gewoon even leuk toch?

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u ons dan laten weten wat u van het boek vond, en of we meer van deze boeken op het internet voor u moeten vinden. Voor het downloaden van dit boek kunt u onderstaande link gebruiken (let op iets verder naar onderen scrollen voor het gratis linkje)

In de jungle van jaarlijkse scheurkalenders die er vandaag de dag te krijgen zijn, denken vele scheurders nog altijd met weemoed terug aan de jaren zeventig en tachtig, toen de moeder aller kalenders jaarlijks in hoge oplagen (190.000 exemplaren) van de persen rolde.
Kees van Kooten en Wim de Bie stelden van 1973 tot 1986 de Bescheurkalender samen. Toen daar na 14 jaar een einde aan kwam, kon men zich nog eenmaal verheugen in Het Groot Bescheurboek, een bloemlezing van de allerbeste dagen uit de kalenders. Het kreeg met zijn 1,3 kilo al snel de bijnaam ‘het postcode boek van de humor’.
Maar daarna hield het toch echt op.

Titel – Het groot Bescheurboek
Auteur – Wim van Kooten en Kees de Bie
Verschijningsjaar – 1986

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina op DBNL van het Groot Bescheurboek

 

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo