Black Friday 2021Black Friday 2021

Gratis kinderboek 2019

De kinderboekenweek loopt alweer bijna ten einde. En dan komen we nu pas met de melding dat je natuurlijk weer een gratis kinderboek kunt krijgen. Jaja een gratis kinderboek tijden de kinderboekenweek van 2019. Een klein addertje onder het gras is misschien wel dat deze niet zomaar gratis te verkrijgen is. Bij besteding van minimaal 10,- aan boeken krijg je het kinderboek Haaientanden gratis erbij geleverd. Bij bijv. een Bol.com kan je deze zowel digitaal als fysiek verkrijgen.Wil je hiervan profiteren dan moet je er nog snel bij zijn. Praktisch elke boekenhandel doet mee aan deze actie, dus of je nu om de hoek of bij een Bruna of Bol deze online wilt bestellen is natuurlijk helemaal aan jou.

Kinderboekenweek 2019

Wij hebben deze kinderboekenweek eigenlijk tot nu toe nog helemaal geen aandacht aan gegeven. Het is nu ook een beetje laat om hier al teveel over te vertellen aangezien die praktisch nu ten einde is. Daarom onze vraag, hoe was jullie ervaring met de kinderboekenweek van 2019? Hebben jullie veel acties in de lokale bibliotheek, boekhandel of op school voorbij zien komen? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en dan vooral de positieve ervaringen welke je met ons wilt delen. Dan kunnen wij hier een volgende keer vrolijk aan mee gaan doen.

Over de (kinder) boekenweek

In ieder geval 2 keer per jaar zijn de boekenweken. De een staat in het teken van het boek en is bedoeld voor alle leeftijden. De kinderboekenweek is natuurlijk voornamelijk gericht op de jeugd en dan met name de basisschoolklanten. Met vele leuke workshops in de lokale boekhandels, bibliotheken en veel aandacht op school voor het boek. Tegenwoordig is boek lezen een stuk minder populair aan het worden door de digitalisering van de maatschappij. Echter het is nog steeds belangrijk dat een kind veel leest. Of dit nu digitaal is of op papier dat maakt niet al teveel uit. Er word door diverse wetenschappers nog steeds beweerd dat op papier lezen beter is voor de ogen. Wat ons betreft is het vooral belangrijk dat u uw kind aan het lezen kunt zetten. Goed kunnen lezen helpt een kind namelijk de rest van zijn leven. Leren, begrijpend lezen en meedoen in de maatschappij is een stuk makkelijker als je (goed) kunt lezen.

Daarom juichen wij als Gratisboekendownloaden.net de diverse acties dan ook zeker toe om het lezen aan te moedigen. 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo