Black Friday 2021Black Friday 2021

Wally weet niet wat hij is – Jo-An kamp & Dick Rink

wally-weet-niet-wat-hij-isBlogger en tekenaar Dick Rink is druk bezig met leuke kinderboeken te maken. Aangezien hij meer van het tekenen is en minder van het schrijven heeft hij op zijn Blog oproepen geplaatst om mensen enthousiast te maken om bij zijn tekeningen een verhaal te maken, en dat heeft resultaat gehad. Al zijn ebooks worden gratis aangeboden op het internet.

Een van de gratis ebooks die hij samen met Jo-An Kamp heeft gemaakt is het boekje Wally weet niet wat hij is. Zoals gezegd deze boekjes vol met leuke illustraties en ook allerlei leuke verhaaltjes voor uw kind. Kortom een geweldig project wat Dick Rink hier gestart heeft, want naast dit leuke initiatief biedt hij op deze manier beginnende schrijvers een kans, en dit allemaal vrijblijvend.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Titel – Wally weet niet wat hij is.
Auteur – Jo-An kamp & Dick Rink
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo