Black Friday 2021Black Friday 2021

Zoenen met rommel – Taco Oosterkamp & Albert Heemeijer

zoenen-met-rommelZoenen met rommel is een leuk kinderboek die u als gratis ebook wordt gebracht door de website younggtd.nl Het is een boek die gaat over het opruimen of juist niet het opruimen van je rommel, wat iedereen waarschijnlijk wel bekend voorkomt. Rommel maken is namelijk geen probleem, maar tja het opruimen daarvan is een ander issue.

Dean is erg creatief vindt hij met het opruimen van zijn rommel, maar of dat nu echt werkt is een tweede. Het ebook “Zoenen met rommel” is een leuk vlot geschreven boekje welke zeker een aanrader is voor een ieder, ook al is hij meer geschreven voor kinderen. Lees hem eens door wat het is tenslotte geen weggegooid geld aangezien hij gratis is.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Deans kamer is een complete chaos! Hij bedenkt een plan om er iets aan te doen.
Maar als hij aan de slag gaat probeert iemand hem tegen te werken!
Of lijkt dat maar zo?

Titel – Zoenen met rommel
Auteur – Taco Oosterkamp & Albert Heemeijer
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo