Black Friday 2021Black Friday 2021

Bloedzusters – Tais Teng

Bij deze weer eens een gratis boek ter promotie van de website Smashwords. Het boek Bloedzusters van de griezelklas serie. Schrijfster Tais Teng heeft al diverse boeken uitgebracht en biedt deze helemaal gratis aan. Het zijn jeugdboeken in het genre a la Harry Potter/ monsters en vampieren. Het is een leuke en tegelijk een apart verhaal waar je lekker je fantasie op hol kan laten slaan, kortom een leuke aanrader om eens een avondje voor te gaan zitten. Wij zijn erg benieuwd wat u van dit boek vindt.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

bloedzustersKorte omschrijving:

Het is Merals eerste dag in de griezelklas en ze zit al tot over haar oren in de problemen. De vampierzusjes Vlad willen haar absoluut als derde familielid. Alleen, vampiers krijgen geen zusjes. Die maken ze.met een stevige beet in de nek. En daar voelt Meral weinig voor. Kan Meral ontsnappen aan de vampierzusjes, waarmee ze elke dag in de klas zit?

Het vampiermeisje knijpt keurend in Merals arm. ‘Lekker, mollig. Jij zit vast barstensvol bloed. Ik denk dat ik jou als nieuwste zusje neem.’
Meral rukt zich kwaad los. ‘Ga toch zonnebaden!’
Het is Merals eerste dag in de griezelklas en ze zit al tot over haar oren in de problemen.
De vampierzusjes Vlad willen haar absoluut als derde familielid. Alleen, vampiers krijgen geen zusjes. Die maken ze.met een stevige beet in de nek. En daar voelt Meral weinig voor.

Kan Meral ontsnappen aan de vampierzusjes, waarmee ze elke dag in de klas zit?

Titel – Bloedzusters
Auteur – Tais Teng
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo