Black Friday 2021Black Friday 2021

Wie ik ben – Olga Hoekstra

Wie ik ben van schrijfster Olga Hoekstra is een gratis ebook op de website van Smashwords. Het is een boek die gaat over Lea. Lea is een meisje die veel gepest wordt, vooral door Gerben en daardoor is Lea heel erg op zichzelf. In het weekend werkt ze veelal met mensen die de ziekte Alzheimer hebben, hierbij ontmoet Lea meneer Rutgers waar ze een goede klik mee krijgt. Door deze meneer Rutgers begint Lea steeds zelfverzekerder te worden, en van het bange verlegen meisje groeit ze langzamerhand naar…..

Eindelijk weer eens een Roman die helemaal gratis als ebook te downloaden is en ook nog leuk lijkt!!! Kortom een aanrader voor de echte Roman liefhebber, de download link staat onderaan deze pagina. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

wie-ik-benKorte omschrijving:

Lea is wie ze moet zijn. Op school houdt ze zich schuil voor haar plaaggeest Gerben en droomt ze weg over Rodger, de jongen op wie ze al sinds de brugklas verliefd is en toevallig de beste vriend van Gerben.

In de weekeinden werkt Lea als vrijwilliger met Alzheimerpatiënten in Het Wittenberg. Daar is ze altijd iemand anders, een zus, een moeder of een vriendin uit een ver verleden.In Het Wittenberg ontmoet ze meneer Rutgers en tussen hen ontstaat direct een band: Allebei zijn ze gek op de muziek van Pink Floyd.

Terwijl meneer Rutgers steeds verder wegglijdt in het verleden, durft Lea zichzelf langzaam maar zeker te laten zien.

Titel – Wie ik ben
Auteur – Olga Hoekstra
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo