Black Friday 2021Black Friday 2021

Engelenveer – Olga Hoekstra

Het gratis ebook Engelenveer is denk ik ook weer een echte aanrader. Het is een boek die geschreven is over Lilith Adams die op jonge leeftijd overlijdt en haar leven daarna. Haar leven daarna hoor ik u denken, jazeker haar leven daarna! Komt ze nu terecht in de hemel of in de hel? In ieder geval wil ze daar weg en terug naar aarde om haar oude leven op te pakken, en ze krijgt deze kans maar of dit een kans is zonder gevolgen…..leest u het zelf maar, het boek is namelijk helemaal gratis en echt op een leuke manier geschreven.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

engelenveerKorte omschrijving:

Het leven na de dood valt de zeventienjarige Lilith Adams vies tegen. Ze haat het in het Wachthuis en wil absoluut niets te maken hebben met de oorlog tegen de volgers van Lucifer. Die oorlog heeft immers niets met haar te maken, denkt Lilith. En dan is er nog Gabriël, de aartsengel die vastbesloten lijkt haar bestaan tot een ware hel te maken.

Wanneer Lilith de kans krijgt om terug te gaan naar het moment voor haar dood, twijfelt ze geen seconde. Haar keuze blijkt verregaande gevolgen te hebben, niet alleen voor haarzelf maar ook voor Gabriël.

Engelenveer is een novelle over lotsbestemming en liefde, met op het eind een wel heel duivelse draai. Met Engelenveer schreef Olga Hoekstra het eerste deel van de boekenserie ‘Het Hemelse Leger’.

Titel – Engelenveer
Auteur – Olga Hoekstra
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo