Monstertje wil een vriend – Herke Sanders & Dick Rink

Bij deze nog een gratis kinder ebook van illustrator Dick Rink. Deze keer in samenwerking met schrijver Herke Sanders. Het boek Monstertje wil een vriend is weer een mooi getekend kinderboek die in het kort gaat over het verhaal van monstertje die op zoek is naar een vriendje, alleen dan te maken krijgt met de alledaagse dingen in de wereld van afwijzing maar ook liefde. Kortom weer een leuke aanrader en zeker het bekijken en lezen waard al zeggen we het zelf.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

monstertje-wil-een-vriendKorte omschrijving:

En weer is er een kinderverhaal klaar! Het derde verhaal binnen het kinderboekenproject draagt de titel Monstertje wil een vriend en is geschreven door Herke Sanders. “Monstertje wil een vriend” is een ontroerend verhaal over afwijzing, eenzaamheid, vriendschap en diepe innerlijke schoonheid. Je vindt het verhaal op de download pagina.

Titel – monstertje wil een vriend
Auteur – Herke Sanders & Dick Rink
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo