Black Friday 2021Black Friday 2021

Het puttertje – Donna Tartt

Net uitgekomen en nu al overal beschikbaar voor een scherpe prijs en als ebook! Het nieuwste boek van Donna Tartt namelijk het ebook het puttertje. Met dit boek heeft Donna Tartt weer een mooie en tegelijkertijd geniale roman uitgebracht zoals we van haar gewend zijn.

Het verhaal gaat in het kort over Theo die op jonge leeftijd wees wordt door een aanslag waarbij zijn moeder omkwam, hij overleeft dit op het nippertje en is daarna vastbesloten om niet naar een weeshuis te gaan en geregistreerd te worden als wees. Tegelijk wil hij een bijzonder aandenken aan zijn moeder terugvinden, een klein schilderijtje. Dit klink alleen makkelijk dan het is en het zorgt ervoor dat Theo een steeds grotere zoektocht ondergaat dat zelfs leidt tot de onderwereld en meer…..

Ebooks downloaden via gratis boeken downloaden biedt u o.a. dit boek voor een scherpe prijs aan, helaas is dit boek dus niet gratis te downloaden. Hieronder hebben we diverse aanbiedingen voor u verzameld waar u makkelijk en snel met een paar klikken het boek kunt aanschaffen, want het boek is het geld dubbel en dwars waard.

het-puttertjeEen korte omschrijving:

De wereldwijde bestsellerauteur van De verborgen geschiedenis en De kleine vriend is terug met een grootse en geniale roman. Het puttertje verschijnt in september 2013. Theo Decker, een jongen uit New York, overleeft op wonderbaarlijke wijze een aanslag waarbij zijn moeder om het leven komt. Eenzaam maar vastberaden om niet als wees te worden geregistreerd, zoekt Theo zijn toevlucht tot de huizen van vrienden en de straten van de stad. Hij raakt in de ban van een object dat hem aan zijn moeder doet denken: een klein, mysterieus schilderij, dat Theo uiteindelijk in de onderwereld van de kunst doet belanden.

Het puttertje is een prachtig gecomponeerde odyssee door het hedendaagse Amerika. Een uiterst scherpzinnige en krachtige roman over verlies en obsessie, overlevingskracht en identiteit, maar ook een onvergetelijke ode aan de beeldende kunst. Donna Tartt is geboren in Greenwood, Mississippi. Ze studeerde klassieke talen en filosofie aan Bennington College in Vermont. Ze is de auteur van de wereldwijde bestsellers De verborgen geschiedenis en De kleine vriend. Tartt woont in New York…

Titel – Het puttertje
Auteur
– Donna Tartt

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links

Het puttertje bij Bruna in de actie

[bol_product_links block_id=”bol_527b3a8637b07_selected-products” products=”9200000016170551,9200000016503899,9200000016170499″ name=”puttertje” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo