Gevaar en risico – J. Strik

Zo af en toe krijgen wij rechtstreeks aanmeldingen binnen van trotse schrijvers die hun boek aanbieden als gratis ebook. Dit om andere mensen te vermaken, te helpen of gewoon omdat ze het leuk vinden om hun verhaal te delen. Het gratis ebook Gevaar en risico, de kern van angst is er eentje in de categorie om andere mensen te helpen. Het is een ebook waar in wordt gegaan op de kern van angst en hoe u deze kunt overwinnen. Het is geen droog boekje met alleen maar feitjes op een rijtje gezet, maar er zitten ook praktijkvoorbeelden in verwerkt met een duidelijke omschrijving hoe je de angsten te lijf kan gaan. Kortom een interessant boek.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

gevaar-en-risicoKorte omschrijving:

In mijn boek beschrijf ik mijn ontdekkingen en ervaringen met angst. Sterke angst
beleven en overwinnen was een voorwaarde om dit boek te kunnen schrijven en ik heb
die sterke angst beleefd en overwonnen. Ik beschrijf een andere en nieuwe kijk op de
kernoorzaak van angst. Een kijk die mij volledig heeft bevrijd. Ik beschrijf dat er
maar één oorzaak is voor alle angsten. Deze stelling onderbouw ik zeer zorgvuldig,
omdat ik je wil overtuigen. Het kennen van de kernoorzaak maken een eind aan je
voortdurende analyseren, het maakt een definitief einde aan je angsten. Het is geen
leer- of oefenboek. Het is een boek met praktijkvoorbeelden en toelichtingen op
slechts een basisgedachte.

.

Titel – Gevaar en risico
Auteur – J. Strik
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

1 Reactie
 1. Geachte J.Strik,

  Ik begreep dat er een mogelijkheid is om een gedrukt exemplaar van Uw boek te bestellen
  gevaar en risico.
  Bij deze wil ik dan een boekje bestellen hopend met een normaal leesbare letter.
  Wilt U mij Uw gegevens sturen zodat ik het bedrag over kan maken.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo