Black Friday 2021Black Friday 2021

Sinterklaas ik wil een hond – Monique Appels

Binnenkort begint het Sinterklaas feest weer en de verlanglijstjes van de kinderen onder ons groeien waar je bij staat. Met het boek sinterklaas ik wil een hond probeert Monique Appels van de hondenuniversiteit een van de meest gevraagde wensen van kinderen goed onder de aandacht te brengen van ouders. Want een puppy krijgen van Sinterklaas is leuk, maar als je eenmaal een hond hebt komt er iets meer bij kijken dan alleen een knuffelhondje, want je moet hem vervolgens ook gaan africhten, verzorgen, uitlaten en hij moet bij u passen. De schrijfster raadt het u dan ook zeker niet af om een hond in huis te krijgen, maar probeert u wel bewust te maken van de keuzes die u hierbij heeft. Kortom een must read voor mensen die een hond op het verlanglijstje voor Sinterklaas willen zetten.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Sinterklaas-ik-wil-een-hondKorte omschrijving:

Het GRATIS ebook ‘Sinterklaas, ik wil een hond’ is een handleiding voor ouders die van plan zijn een hond aan te schaffen. Elk jaar staat een hond hoog op het verlanglijstje voor Sinterklaas van vele kinderen. En logisch ook want een hond is hartstikke leuk!

Om veel teleurstelling te voorkomen, geef ik in dit boek een helder en eerlijk beeld van de hond.

Titel – Sinterklaas ik wil een hond
Auteur – Monique Appels
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo