Het uurwerk van Floor – Leon Gommers

Bij deze weer eens een boek beschikbaar gesteld door DBNL, namelijk het ebook het uurwerk van Floor. Het is een Roman die gaat over het leven van een jongetje die zich eigenlijk heet eenzaam voelt tussen de diverse mensen die bikkelhard zijn en alles doen om zichzelf te profileren, alleen dan ontmoet hij Floor die het tegenovergestelde is van wat hij is….. gaan ze er samen uitkomen??

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

het-uurwerk-van-floorKorte omschrijving:

Het overgevoelige jongetje in Het uurwerk van Floor leeft temidden van ruwe familieleden, gemene klasgenoten en genadeloze voetbalkameraadjes. Hij is een tobber, een dromer die zich niet kan verweren tegen de wereld om hem heen.

Floor daarentegen is dapper, beweeglijk en vol ideeën. ‘Floor is goed in maken. Vleugels tob ik bij elkaar en een ijverige Floor maakt ze van veertjes en visdraad en volks filigrein. Gratis eBook..

Titel – Het uurwerk van Floor
Auteur – Leon Gommers
Verschijningsjaar – 1997

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo