Verstand en gevoel – Jane Austen

verstand-en-gevoelWaarschijnlijk hebben al veel lezers onder ons die verslaafd zijn aan de echte romantische romans dit boek al wel eens gelezen, of zelfs de film al eens gezien. Maar bij de biedt gratis boeken downloaden u ook het boek Verstand en gevoel (sense and sensibility) u gratis aan. Het is een boek welke via project Gutenberg gepubliceerd is en zeker een aanrader is om eens te lezen.

Verstand & Gevoel gaat over de oude adel en de liefde tussen Marianne en Willoughby, hoe deze liefde ontstaat en hoe ze deze naar buiten brengen. Elinor de zus van Marianne ziet dit allemaal vanaf de zijkant gebeuren en heeft daar zo haar mening over. Ondanks dat het boek oorspronkelijk geschreven is door Jane Austen in 1811 is het nog steeds een populair verhaal, en je kan wel zeggen dat het een tijdloos verhaal is. U kunt deze ebook gratis downloaden via onderstaande download link. Wij zijn erg benieuwd wat u van dit boek vind/vond. Mocht u de tijd er voor hebben dan zouden wij echt erg waarderen om uw mening over Verstand & Gevoel te geven. Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Verstand en gevoel – Sense and Sensibility

Wie trouwt met wie? Evenals in andere grote romans van Jane Austen is dit bij Verstand en gevoel (Sense and Sensibility) de vraag waar alles om draait. Hoofdpersonen zijn de verstandige Elinor Dashwood en de gevoelige Marianne Dashwood. Marianne laat zich het hoofd op hol brengen door de charmante Willoughby, terwijl Elinor dit met lede ogen aanziet. Kan haar zusje niet eens wat verstandiger zijn? En zullen ze ondanks alle tegenslagen beide de ware liefde vinden? Sense and Sensibility was de eerste roman van Jane Austen. In 1995 werd dit tijdeloze werk uit 1811 verfilmd met onder meer Hugh Cirant en Kate Winslet in de hoofdrollen.

Jane Austen (1775-1813) schreef tijdens haar korte leven onder andere de wereldberoemde romans Trots en vooroordeel (Pride and Prejudice) en Emma. Verstand en gevoel verscheen in 1811 en werd anoniem uitgegeven. De romans van Jane Austen spreken nog altijd aan getuige recente succesvolle verfilmingen van Emma, Sense and Sensibility en Pride and Prejudice…..

Titel – Verstand en gevoel
Auteur – Jane Austen
Verschijningsjaar – 1811

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

1 Reactie
 1. Ik wist niet dat dit boek gratis te downloaden was, bedankt voor de tip!!

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo