Black Friday 2021Black Friday 2021

De keuze – Jason Mott

de-keuzeBij deze een kort verhaal van Harlequin van schrijver Jason Mott. Het boek de keuze. Het is een prequel van het boek de teruggekeerden waarin zich een wonder over de wereld verspreid. Jason Mott en Harlequin hebben met 3 korte verhalen een prequel gemaakt van het boek de teruggekeerden en bieden u deze gratis aan. Het boek de keuze is het 3e deel in deze reeks en via onderstaande download link kunt u alle 3 de korte verhalen makkelijk en snel downloaden. Wij moeten zeggen dat het best wel leuke verhalen zijn om te lezen en u daardoor ook zin in krijgt om het boek de teruggekeerden zelf te gaan lezen.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

In Jason Motts ontroerende en onvergetelijke debuutroman, De Teruggekeerden, voltrekt zich over de hele wereld een onmogelijk wonder. Lees alvast het verhaal van Peter en Tracy in De Keuze (gratis te downloaden als e-book).

Hij heeft haar nooit kunnen loslaten. Ze is nog altijd even mooi als toen ze achttien jaar geleden verdween.

Peter heeft na het verlies van zijn grote liefde zijn leven weer aardig opgepakt. Hij is getrouwd en heeft een gezin. Wanneer Tracy na jaren plotseling weer in zijn leven terugkeert zal hij een ingrijpende keuze moeten maken…

Titel – De keuze
Auteur – Jason Mott
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo