Vakantie boeken pakket samenstellen

Binnenkort willen we weer een nieuwe vakantie boekenpakket samenstellen, deze vakantie boeken top 5 van vorig jaar willen we hierbij als leidraad pakken. Alleen hierbij hebben we uw hulp nodig, want wat zijn volgens u de gratis ebooks die je mee zou moeten nemen op vakantie? De echte aanraders die je niet moet missen? We hebben namelijk het afgelopen jaar weer vele gratis boeken toegevoegd aan onze website en we zien in de statistieken hierbij wel een duidelijke top 5, maar of deze boeken ook allemaal echt gewaardeerd worden kunnen we hieruit niet aflezen. De bedoeling is dat onze vakantie boeken pakket op vrijdag 18 juli online gaat, dus u heeft de tijd tot donderdag 17 juli om uw inzending te doen.

Hieronder ons vakantie boeken pakket van vorig jaar, wat zeker weten leuke boeken zij om mee te nemen op uw favoriete ereader of tablet.

vakantie-boekenWij hadden als idee om een vakantie boeken pakket te maken om iedereen die binnenkort op vakantie gaat het lekker makkelijk te maken, alleen hiervoor hebben we uw hulp nodig om tot een mooi compleet pakketje te komen. We willen daarom vragen om uw reactie hier onderaan deze pagina met welk boek er zeker niet mag ontbreken. Dit mogen zowel betaalde boeken zijn als gratis, maar onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar de gratis boeken.

Bij deze onze huidige top 5 gratis boeken:

Deze top 5 aan gratis boeken is samengesteld op basis van het aantal bezochte pagina’s op gratis boeken downloaden . net. Helaas kunnen we het aantal mensen wat daadwerkelijk doorgeklikt hebben niet makkelijk traceren, dus het is een schatting.

geschopt1. Geschopt – Wilma Wuite

Met stip op 1 het boek geschopt van auteur Wilma Wuite. Het gratis te downloaden ebook van haar wordt heel wat keren per dag bekeken en ook als we naar de website van Wilma gaan zien we dat het een populair boek is. Dit komt natuurlijk door haar leuke schrijfstijl, maar ook door het feit dat het een compleet boek is die je lekker een tijdje zoet houdt.

Voor meer informatie klik hier om naar het boek te gaan.

de-overtocht-winter2. De overtocht winter – Julie Kagawa

Een van de boeken van Harlequin heeft ook de top 5 gehaald. Harlequin heeft nu al een hele de tijd de actie dat diverse boeken van hun gratis te downloaden zijn en dit is er dus een van. Let op dit boek is nog t/m Juli 2013 gratis te downloaden dus als u hem wilt hebben moet u snel zijn.

Voor meer informatie klik hier om naar het boek te gaan.

vlucht-naar-nergens3. Vlucht naar nergens – Kerry Connor

Het derde boek in de lijst is het boek vlucht naar nergens welke een spannend boek is om een keer te lezen. Het is weer een boek van Harlequin moeten we erbij zeggen, dus een volledig leesboek waar je normaal voor moet betalen, maar voor nu nog helemaal gratis is en een echte aanrader.

Voor meer informatie klik hier om naar het boek te gaan.

sherlock-holmes-de-agra-schat4. Sherlock Holmes: De Agra-Schat – Sir Arthur Conan Doyle

Deze hadden we eigenlijk nog niet zo zeer zien aankomen, maar blijkbaar is Sherlock Holmes nog steeds heel populair leesvoer en daar valt natuurlijk zeker ook wat over te zeggen. Het is ook voor dat betreft een boek die als je van detectives houdt en natuurlijk van de Sherlock Holmes wereld ook echt een aanrader.

Voor meer informatie klik hier om naar het boek te gaan.

de-ogen-van-de-wolf5. De ogen van de Wolf – W.M. Caers

Als laatste in de top 5 maar zeker niet de minste is het boek de ogen van de wolf welke ook echt een aanrader is net zoals de andere boeken in deze top 5 boeken. Het is een fantasy boek welke lekker te lezen is en met zijn fantasy sfeer ook echt ervoor zorgt dat je in een andere wereld getrokken wordt.

Voor meer informatie klik hier om naar het boek te gaan.

Dit is dus de boeken top 5 van Gratis boeken downloaden.net door ons samengesteld. Alleen nu is de vraag, Wat is uw boeken top 5????

Laat het ons weten door of een reactie voor ons hier achter te laten, of door een e-mail te sturen naar info@gratisboekendownloaden.net Graag ook met een onderbouwing waarom een boek wel of juist niet in de top 5 zou moeten horen.

Alvast bedankt en ook alvast een fijne vakantie toegewenst!

4 Opmerkingen
 1. Ik vind dat een van de boeken van Julie Kagawa wel een vermelding waard is, jammer genoeg is mijn favoriet boek van haar niet meer gratis te downloaden, maar de voorspelling vind ik toch wel een aanrader!!!

 2. Ik heb nu het boek van Sarah Morgan grotendeels doorgelezen, en deze vond ik best wel goed dus wel een vermelding waard.

 3. Geef mij maar de boeken van Tais Teng, deze zijn stuk voor stuk geweldig om te lezen

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo