Diepte en duisternis – Jolanda Hazelhoff

diepte-en-duisternisEen schrijfster die bij ons nog niet bekend was, namelijk Jolanda Hazelhoff heeft laatst haar verhalenbundel Diepte en duisternis gratis beschikbaar gesteld op de website van Smashwords. Het is een verhalenbundel met een korte omschrijving erbij wat het wel uitdaagt om er in ieder geval aan te gaan beginnen.

Hierover vindt u de omschrijving van het boek diepte en duisternis en wij zijn wel benieuwd wat u ervan vindt, en of we deze auteur in de gaten moeten gaan houden. Want een gratis ebook is natuurlijk leuk, maar een gratis ebook welke ook nog goed is, is SUPER! leuk!! Kortom download het boek gratis via onderstaande link en laat een reactie onderaan deze pagina achter voor ons en andere lezers of het een aanrader is of juist niet.

Een korte omschrijving:

Wat hebben een blind date, een man die een dame van lichte zeden bezoekt, een tijdreiziger en een enkeltje met de metro met elkaar gemeen? Dat lees je in deze korte verhalenbundel.

Vier verhalen, vier uiteenlopende onderwerpen, vier verschillende genres, Van romantiek tot horror, van suspense tot science fiction. In deze verhalenbundel neemt Jolanda Hazelhoff je mee de diepte en duisternis in.

Titel – Diepte en duisternis
Auteur – Jolanda Hazelhoff
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload de verhalenbundel diepte en duisternis hier gratis

1 Reactie
 1. Hallo,
  zeer goede/mooie roman, de taal is eenvoudig, ik heb het met plezier gelezen.

  Hartelijk dank. Youssef

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo