Zomerpakkers van Bol.com

bomvol-zomer-verhalenDe zomer is weer begonnen dus is het weer tijd voor vele zomer aanbiedingen, dit hebben ze ook begrepen bij Bol.com en door de actie zomerpakkers hebben ze vele ebooks nu ook heel voordelig geprijsd. Denk hierbij niet alleen aan boeken die al jaren oud zijn, maar ook de nieuwste bestsellers staan erbij vermeld zoals: de kraamhulp, Toen ik je zag en Veroordeeld.

Kijk hier voor alle titels die meedoen aan deze actie

Het boek Bomvol zomer verhalen 2014

Verder heeft Bol nu ook de actie dat als je een minimale besteding van 15,- aan ebooks doet, dat je het boek Bomvol zomer verhalen 2014 er gratis bij krijgt. Het is een boekje welke vol staat met korte verhalen van diverse auteurs. Denk hierbij aan de auteurs als Karin Slaughter, Tommy Wieringa en Donna Tart. Wij hebben dit boekje al gelezen en we moeten zeggen dat het gewoon een leuk boekje voor tussendoor is, en zeker als je deze gratis erbij krijgt is het mooi meegenomen.

Kortom wilt u binnenkort uw ereader even volgooien met nieuwe titels om tijdens vakantie eens lekker te kunnen gaan relaxen dan is het nu de tijd om gebruik te maken van de diverse acties, en wij moeten zeggen dat de actie van Bol hierbij zeker een goede actie is!

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo