Black Friday 2021Black Friday 2021

Kus met gevolgen – Kelly Hunter

kus-met-gevolgenVan tijd tot tijd brengt uitgever Harlequin diverse ebooks uit hun collectie tijdelijk als gratis ebook uit, nu is het de beurt aan een boek uit de serie Intiem luisterend naar de titel: Kus met gevolgen. In het kort gaat het verhaal over het leven van Gabrielle die door een kus op 16-jarige leeftijd uit liefde verbannen wordt naar Australië. Maar als ze 7 jaar terugkomt is de liefde nog niet over….

De intiem serie van Harlequin is vooral gericht op de vrouwelijke lezers onder ons, de gevoelens en emoties van Gabrielle worden mooi omschreven en het is ook naast de drama en romantiek een luchtig boek en nu natuurlijk helemaal gratis. U kunt de download link voor het gratis ebook Kus met gevolgen onder aan deze pagina terugvinden, veel leesplezier toegewenst!

Een korte omschrijving:

Eén kus was genoeg om haar te verbannen. Toen Gabrielle als zestienjarige dochter van de huishoudster werd betrapt met Luc, de zoon des huizes, was het huis, of liever gezegd het château, te klein. Haar kille moeder was buiten zinnen en stuurde haar dochter zo ver mogelijk weg, naar Australië.

Nu, zeven jaar later, is Gabrielle terug. Voor zaken én om haar moeder te bezoeken die ernstig ziek schijnt te zijn.   Wanneer ze Luc Duvalier tegen het nog steeds even aantrekkelijke lijf loopt, weet ze diep in haar hart dat ze voor hém is gekomen, en dat de hartstocht tussen hen nog net zo hevig is als al die jaren geleden..

Titel – kus met gevolgen
Auteur – Kelly Hunter
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek kus met gevolgen hier gratis

2 Opmerkingen
 1. Ik heb een E reader aangeschaft en wil e.e.a. uitproberen

 2. Antwoord
  Gratis boeken downloaden 17/09/2014 op 13:15

  Dan bent u bij ons op de juiste plek, we hebben 100’en gratis boeken op onze website staan dus u kunt genoeg lezen zonder geld kwijt te zijn :)

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo