Uitzicht op Diluvipolis – Mike Jansen

uitzichtopdiluvipolisTitel – Uitzicht op Diluvipolis
Auteur – Mike Jansen
Omschrijving
– De stad Heilavn is een toekomstige stad gebouwd op de bodem van de drooggevallen Noordzee in een tijd dat de ijskappen weer gegroeid zijn. Een mengelmoes van Europese en Scandinavische invloeden maken Heilavn een rijke stad, maar zoals elke stad heeft ook Heilavn haar duistere kanten, zoals de wetteloze benedenstad en de misschien nog wel wettelozere bovenstad.

Ramon Vendiaz is een gewetenloze opportunist die geen enkel middel uit de weg gaat om zichzelf te verrijken. Door niets en niemand laat hij zich daarbij tegenhouden en zijn positie als intermediair tussen boven- en benedenstad is lucratief.

Wanneer in de bovenstad een nieuwe macht opstaat die zijn positie bedreigt, zoekt Ramon Vendiaz mogelijkheden om daar zelf beter van te worden.

De auteur Mike Jansen heeft op dit moment op smashwords 3 gratis te downloaden ebooks staan waar dit er een van is, het gratis te downloaden ebook wordt aangeboden in diverse bestandsformaten waaronder Epub en PDF. Om dit gratis boek te downloaden kunt u onderstaande link gebruiken.

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo