Black Friday 2021Black Friday 2021

Sony reader PRS-T2 – Review

Naast alle boeken die u hier kunt downloaden, gaan we van tijd tot tijd ook diverse ereaders bekijken. Vandaag een kleine review van een van de meest populaire E-readers van dit moment de Sony PRS T2. De sony-prs-t2voordelen van E-readers zijn namelijk best wel groot vergeleken met een computer scherm en zelfs vergeleken met een tablet zoals bijvoorbeeld de Ipad. Een van de grootste verschillen is vaak het gebruik van zogenaamde E-inkt techniek. Dit is een techniek waarbij het scherm afhankelijk is van omgevingslicht, de meeste schermen van de Readers die in omloop zijn hebben namelijk geen actieve verlichting in het scherm zelf zitten, hierdoor is het scherm veel rustiger te lezen.

De Sony reader (PRS-T2).

Sony is al jaren een van de kartrekkers op Reader gebied, en met het 6″ scherm en een gewicht van 164 gram is dit op het moment van schrijven de lichtste e-reader van dit formaat. De afwerking van Sony PRS T2 lijkt heel erg op de afwerking van de huidige generatie Xperia telefoons wat ervoor zorgt dat hij een mooi modern uiterlijk heeft. Verder is hij natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals Wifi, rechstreeks van de Reader boeken kopen, ondersteund hij microSD, 12 verschillende woordenboeken en natuurlijk zoals tegenwoordig bijna op alles zit er o.a. Facebook integratie op.

Wat is er vernieuwd?

Vernieuwd, vernieuwd? Het zijn de kleine details die ervoor zorgen dat deze e-reader toch een van de beste in zijn soort is. Naast het feit dat het lezen op een 6″ scherm heel comfortabel is, is hij dus ook heel licht te noemen. Het E-inkt scherm leest heel rustig, voor de ogen leest het net zo rustig als een gewoon boek en door deze techniek en de accu die hierin zit kan je bij normaal lees gebruik tot wel 2 maanden standby tijd halen met deze e-reader. Op het standaard geheugen wat meegeleverd wordt kan je ook dik 1000 boeken hierop meenemen, wat zelfs nog uit te breiden is met een microSD kaart. Dus als je op vakantie gaat moet het wel heel gek lopen wil je zonder leesvoer komen te zitten. Verder ondersteund hij ook de besturing met 2 vingers waardoor je makkelijk kan zoomen waar nodig en diverse andere handelingen uitvoeren zoals je gewend bent op je smartphone. Kortom dit is een hele complete e-reader en ook voor een hele schappelijke prijs verkrijgbaar.

De Sony PRS T2

De voordelen zijn hierboven opgenoemd, en veel van deze voordelen zorgen ervoor dat u echt een e-reader wilt en geen tablet om uw ebook te lezen. Op het moment van schrijven van deze review heeft u deze e-reader al voor 139.99 euro en vandaag besteld is morgen in huis. De Sony PRS T2 is veruit de beste in zijn soort en prijsklasse, en kunt u d.m.v. onderstaande link meteen bestellen. Er zijn ongetwijfeld goedkopere e-readers verkrijgbaar, maar geen van deze is zo goed, comfortabel en makkelijk als deze e-reader. Bestel hem nu en laat weten wat u hiervan vindt.

[bol_product_links block_id=”bol_5142f391d7ff8_selected-products” products=”9000000012549278,9000000012549279,9000000012549280″ name=”ereader” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

1 Reactie
 1. Een mooie e-reader is dit, ik heb hem zelf ook en hij bevalt mij prima. Vooral het gemak van bijna nooit opladen is super, zo goed namelijk dat als de batterij leeg is dat je dan echt naar je apparaat zit te kijken van huh. hij kan ook leeg..

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo