Black Friday 2021Black Friday 2021

Ik hou van twee mannen – Ageeth Veenemans

ik-hou-van-twee-mannenHet boek Ik hou van twee mannen is een gratis ebook die over het feit gaat hoe je kan houden van meerdere mensen tegelijk, zonder dat dit jaloezie hoeft te veroorzaken. Het hebben van twee liefdes staat hierbij dus centraal, en het is ook een makkelijk boek om door te lezen.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

De mens heeft een diep ingewortelde behoefte aan liefde. Een liefdesrelatie biedt een fantastische mogelijkheid om jezelf als mens te ontwikkelen. Echte, onvoorwaardelijke liefde is hét middel om dichter bij jezelf te komen.

Polyamorie staat voor een levenshouding waarbij erkend wordt dat het mogelijk is om van meer dan één persoon tegelijk te houden. Deze liefde uit zich in relaties waarbij vriendschap, intimiteit, een emotionele band, spirituele verbondenheid en/of seksualiteit ingrediënten zijn. Er zijn binnen de definitie van polyamorie veel verschillende relatievormen mogelijk, maar ze hebben gemeenschappelijk dat deze gebaseerd zijn op liefde, openheid, eerlijkheid en respect.

Polyamorie past niet binnen de huidige moraliteit in Nederland. De norm is monogamie. De werkelijkheid is echter, dat de mens van nature niet monogaam is en zich ook niet altijd monogaam gedraagt. Vreemdgaan, scheiden en seriële monogamie komen veelvuldig voor. Het wordt tijd dat de Westerse moraliteit en werkelijkheid weer een stukje dichter bij elkaar komen. Polyamorie is een respectvol alternatief voor vreemdgaan, scheiden en onthouding.

In dit boek schrijf ik over mijn liefdesleven met man en vriend. Daarnaast laat ik vijftien mensen aan het woord, die vertellen over hun polyamoreuze ervaringen. Ik hou van twee mannen is een openhartig boek over liefde..

Titel – Ik hou van twee mannen
Auteur – Ageeth Veenemans
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo