Black Friday 2021Black Friday 2021

Puur 30 – Astrid Jongbloed

puur-30Het gratis ebook van Astrid Jongbloed luisterend naar de naam Puur 30 is een boek welke gaat over zo gezond mogelijk leven volgens de Paleo manier. Wie heeft er tegenwoordig nou niet over gehoord. Paleo is namelijk de nieuwe manier van leven volgens velen, en gaat uit van de oorsprong van de levenswijze van de mens, oftewel de oerkracht zoals sommige mensen het een naampje geven. In dit gratis ebook geeft Astrid Jongbloed u een beeld van het dieet en levenswijze die u erop zou moeten nahouden om zo gezond mogelijk te leven. Zeker een aanrader voor degene die ook eens aan de slag willen gaan met Paleo en de levenswijze. Probeer het eens uit.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Gelukkig en gezond zijn. Zo sterk en energiek als een oermens. Dat willen we allemaal. Gezond eten en bewegen zijn voorwaarden om je krachtig en fit te voelen. Maar over gezonde voeding bestaan nogal wat misverstanden. Eten volgens de traditionele ‘schijf van vijf’ bijvoorbeeld, blijkt niet zo gezond als vroeger werd beweerd. De effecten van de overdaad aan toevoegingen, zuivel, suiker en koolhydraten in het dagelijks menu worden zichtbaar. En voelbaar. Steeds meer mensen kampen met vermoeidheid, overgewicht en gezondheidsklachten. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen. Door weer terug te gaan naar onze basis: de voeding van onze voorouders. En ontzettend te genieten van wat er op ons bord ligt.

Eet wat de natuur te bieden heeft, beweeg, speel, geniet en ga naar buiten, breng je lijf weer in balans en je zult versteld staan van de veranderingen die je teweeg kan brengen.

Titel – Puur 30
Auteur – Astrid Jongbloed
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo