Black Friday 2021Black Friday 2021

De ooggetuige – Nora Roberts

de-ooggetuigeDe ooggetuige is weer een echte aanrader in onze boekenreeks goedkope boeken welke we ook zo af en toe hier tussen zetten. Het boek is met nog geen 5,- ook een echte aanrader!!

Het is een boek die gaat over het leven van een jonge vrouw die continue onder druk van haar moeder zich moest gedragen, maar dan verdwijnt ze door omstandigheden van de kaart, maar wat is er van haar geworden, en hoe gaat het nu verder met haar?? Dit zijn allemaal vragen die u kan hebben, ook na het lezen van de korte omschrijving….

Wat ons betreft is het boek de ooggetuige ook een echte aanrader om eens gelezen te hebben, en op dit moment zo scherp geprijsd dat het bijna zonde zou zijn om hem te laten liggen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele lage prijs.

 

Een korte omschrijving:

Elizabeth is de dochter van een obsessief strenge moeder. Wanneer ze zich eindelijk eens durft te laten gaan en te veel drinkt in een nachtclub, valt ze voor de charmes van een vreemdeling met een Russisch accent.De gebeurtenissen die daarop volgen veranderen haar leven voorgoed.

Twaalf jaar later woont een vrouw die iedereen kent als Abigail Lowery in de buitenwijk van een klein stadje omringd door natuurgebied. Als freelanceprogrammeur ontwerpt ze ingewikkelde beveiligingssystemen; haar eigen huis is een soort gewapende vesting, met een felle waakhond en een ruim assortiment vuurwapens om indringers op afstand te houden.

Ze is erg op zichzelf, zegt weinig, laat niets zien. Abigails gereserveerdheid intrigeert politiecommissaris Brooks Gleason. Hij vermoedt dat ze bescherming nodig heeft – en dat ze iets verbergt wat ooit zal moeten uitkomen..

Titel – de ooggetuige
Auteur
– Nora Roberts

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_521c8fe444f54_selected-products” products=”9200000005537630″ name=”goedkoop” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo