Boeken top 10 – Augustus

boeken-top-10Boeken top 10 – Augustus

Bij deze willen we maandelijks u de meest recente boeken top 10 gaan aanbieden. We hebben bovenin het menu al de optie om de boeken top 10 van nu te raadplegen, maar aan de hand van diverse reacties zijn er maar weinig mensen positief over. Dit omdat het een standaard feed is vanuit onze partner zijn website en verder weinig informatie over deze boeken. Daarom proberen we met deze maandelijkse update u toch een mooi recent overzicht te kunnen geven met de diverse toppers in wel de betaalde selectie, maar daarbij wel in acht nemend dat het boeken van onder de 10,- moeten zijn.

Soms wil het geval wel zijn dat er een gratis boek tussen staat, maar aangezien de releases van gratis boeken over het algemeen nog veel is zal het helaas lang niet altijd het geval zijn.

De boeken top 10 is opgebouwd uit de best verkochte boeken van Bol.com, Bruna en Cosmox. Mochten er op- of aanmerkingen over deze lijst zijn, dan kunt u dit kenbaar maken d.m.v. het reactie veld onderaan deze pagina.

De boeken top 10 – Augustus

Stoner1. Stoner

Met zijn actuele prijs van 4,99 is dit nu al een tijdje een van de meest verkochte ebooks van dit moment, vandaar dat hij terecht de nr. 1 plek in de boeken top 10 verdiend.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook Stoner hier

route-du-soleil2. Route du Soleil

Het nieuwste boek die onder de naam van Suzanne Vermeer is uitgekomen is het boek Route du Soleil. Ondanks dat het een recent boek is, is het als ebook al meteen scherp geprijsd en voor 7,99 meteen te downloaden.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook Route du Soleil hier

politie3. Politie

Een nieuw boek voor onze website, namelijk het boek Politie van Jo Nesbo. Het is een die gaat over diverse moorden in Oslo, en de persoon die van al deze zaken verdacht wordt vecht voor zijn leven in het ziekenhuis, maar gaat hij het redden en zo ja heeft de politie hier wat aan?

Download het ebook Politie hier

de-ooggetuige4. De Ooggetuige

Net geplaatst op onze homepage omdat dit boek heel aantrekkelijk geprijsd is en ook een leuk goed boek om te lezen is, Voor nog geen 5,- kunt u hem direct downloaden en heeft u een leuk boek om te lezen en daarom ook een terechte hoge notering in de boeken top 10 van augustus.

Download het ebook de ooggetuige hier

muren-van-glas-de-ontmoeting5. Muren van glas: de ontmoeting

Na de vijf tinten grijs serie zijn er diverse romans verschenen in ditzelfde genre, en de reeks van Muren van glas zijn hier het populairst in. Het eerste deel van Muren van Glas heeft daarom deze nr.5 positie verdient en is met zijn 7.99 ook heel aantrekkelijk geprijsd.

Download het ebook de muren van glas: de ontmoeting hier.

speel-met-mij6. Speel met mij

Dat het genre populair is blijkt wel. Het boek Speel met mij moet hierbij in de roman serie net de muren van glas voor zich laten, maar is ook nog steeds heel populair. En met 4,99 ook nog scherper geprijsd.

Download het ebook speel met mij hier

 

het-appartement7. Het appartement

En nog een roman in de meer erotische roman hoek, namelijk het boek Het appartement. Het hoofdpersonage moet een artikel schrijven, alleen wordt hierbij gehinderd door haar bovenbuurman, alleen als ze hierop af gaat loopt het allemaal iets anders dan ze verwacht had. Met 7,99 is dit ebook ook heel scherp geprijsd.

Download het ebook Het appartement hier

huisje-boompje-feestje8.  Huisje, boompje, feestje

Een vrolijke roman die gaat over Molly die striptekenares is van beroep en voorlopig geen zin heeft in een relatie. Maar ja zoals u al vermoed is dit lastiger dan gedacht, zeker als er een knappe Engelsman in het dorp komt wonen.

Download het ebook Huisje, boompje, feestje hier.

 voor-ik-ga-slapen9. Voor ik ga slapen

Het boek gaat over Christine die elke morgen als ze wakker wordt niet meer weet wat ze daarvoor gedaan heeft. Door een ernstig ongeluk is haar geheugen zwaar aangetast waardoor ze geen nieuwe herinneringen meer aanmaakt. U kent dit verhaal misschien wel van de verfilming 50 first dates, en met zijn scherpe prijs van 4,99 is het ook een echte aanrader.

Download het ebook Voor ik ga slapen hier

de-aanslag10. De aanslag

Bij deze toch nog een ander genre boek, namelijk het boek de aanslag van David Baldacci. Het is een typische thriller/actie boek waarin het verhaal beschreven wordt van het leven van een huurmoordenaar in dienst van de VS. Naast het al aparte leven van deze huurmoordenaar wordt het helemaal link als hij een ex collega moet gaan opsporen. Een goed boek en heel scherp geprijsd voor maar 7,99.

Download het ebook de aanslag hier.

Dit was de boeken top 10 van Augustus 2013, wij hopen dat u hier wat aan heeft en mocht er een boek niet tussen staan die volgens u toch de topper van dit moment is, of zou er een boek onterecht tussen staan of gewoon iets anders over de boeken top 10??? Laat het weten d.m.v. reactie onderaan deze pagina.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo