Onder moeders vleugels – L. Alcott

onder-moeders-vleugelsEen leuke klassieker die in 2003 opnieuw uitgebracht is als gratis ebook is het boek onder moeders vleugels. Het is een mooi verhaal over 4 kinderen die opgroeien in een wereld waar van alles in gebeurd en waar de 4 zusjes elkaar hard nodig hebben in situaties waar je toch niet op voorbereidt bent. Het boek is zowel voor jong als voor oud een echte aanrader om eens te lezen, en met wel 162 pagina’s aan leesvoer. U kunt dit boek gratis downloaden via onze partner Bol.com, jaja u leest het goed! Ook zij hebben diverse ebooks gratis op hun website staan, het is een beetje zoeken maar dan heb je ook wat.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Een prachtig romantisch verhaal met veel gevoel voor de problemen van de opgroeiende jeugd in tijden toen geluk nog heel gewoon was. In hun rumoerige leventje maken de vier zusjes March veel mee en delen lief en leed met elkaar.

Hartverwarmend is de omgang tussen de zusjes en hun ouders, maar als er jongens op hun pad komen willen zij hun vleugels uitslaan. . .

Titel – onder moeders vleugels
Auteur – L. Alcott
Verschijningsjaar – 2003

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

1 Reactie
 1. Blijft toch wel een leuk boek, meteen gedownload voor mijn kids.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo